Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با هشتادمین سالروز تولد احمدرضا احمدی شاعر معاصر ایرانی، مجموعه سرانجام گاهی به آهنگسازی اردوان وثوقی و صدای احمدرضا احمدی منتشر شد.

این آلبوم به تهیه کنندگی موسسه مردم نهاد مهرگیتی ساخته شده و چاپ و انتشارآن توسط استودیو صبا صورت گرفته است. تمامی عواید حاصل از فروش این اثر توسط موسسه مهرگیتی به مدرسه سازی در مناطق کمتر برخوردار کشور اختصاص خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

موسسه مردم نهاد مهرگیتی یک موسسه نیکوکارانه است که با همراهی خیرین تاکنون بیش از ۳۶۰ مدرسه در مناطق کمتر برخوردار کشور ساخته است.

اردوان وثوقی، آهنگساز و تنظیم کننده اثر در خصوص تهیه این آلبوم گفت: ساخت موسیقی بر روی شعر و صدای شاعری همچون احمدرضا احمدی برای من مسئولیتی تاریخی، انتخابی دشوار و بختی بلند بود. از این رو لازم می دانم پاره ای توضیحات درباره ساخت این آثار ارائه دهم: برای حفظ نقش تاریخی صدای شاعر و اصالت اشعار، تن صدای شاعر و روایت اشعار را موضوع اصلی ساخت موسیقی قرار دادم و از آهنگسازی مستقل فاصله گرفتم.

وی افزود: انتخاب را بر آن گذاردم که همه امکانات صدا را در خدمت شعر و صدای شاعر بگذارم تا به محصول شنیداری واحدی برسیم و شعر یا موسیقی تحت الشعاع یکدیگر قرار نگیرند و به نوعی به موسیقی شعر دست یابیم.

وی در ادامه افزود: پروژه ساخت موسیقی این اثر بسیار سخت گیرانه و با کیفیت بود، به طوری که ضبط  تمامی سازها و گروه کر به صورت زنده انجام شد. یک گروه ۸۰ نفره در تهیه موسیقی این اثر همکاری کردند از جمله گروه کر فلارمونیک ایران به رهبری علیرضا شفقی نژاد که یکی از بزرگترین و موفق ترین گروهای کر در کشور هستند.

احمدرضا احمدی، شاعر برجسته معاصر،۳۰ اردیبهشت ماه ۱۳۱۹ در کرمان به دنیا آمد و در سال ۱۳۲۶ با خانواده به تهران کوچ کرد. او در سال ۱۳۴۳ به همراه نادر ابراهیمی، محمدعلی سپانلو، بهرام بیضایی، اکبر رادی و چند تن دیگر گروه ادبی «طرفه» را با هدف دفاع از هنر موج نو تأسیس کرد.

احمدرضا احمدی مهر ماه ۱۳۴۹ در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مشغول به کار شد. تدوین ردیف موسیقی ایرانی، آوازهای محمدرضا شجریان، شعرخوانی و ضبط صدای شاعران مهم و ... از جمله فعالیت های وی در کانون بوده است.

او از بیست سالگی به طور جدی به سرودن شعر پرداخت. نخستین مجموعه شعرش را با عنوان طرح در سال ۱۳۴۰ منتشر کرد که توجه بسیاری از شاعران و منتقدان دهه ۴۰ را جلب کرد. احمدی پس از آن به یکی از شاعران تاثیرگذار معاصر بعد از نیما و شاملو در میان شاعران پس از خود مبدل شد.

او همچنین آثاری در ادبیات کودک و نوجوان دارد. از احمدرضا احمدی بیش از ۱۸ مجموعه شعر، ۱۵ کتاب برای کودکان، دکلمه اشعار خودش در کاست یادگاری و اشعار حافظ، نیما، سهراب سپهری و شاعران معاصر منتشر شده است. در سال ۱۳۷۸ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مراسم بزرگداشت احمدرضا احمدی، تندیس مداد پرنده را به او اهدا کرد.

در سال ۱۳۸۵ به عنوان شاعر برگزیده پنجمین دوره اهدای جایزه شعر بیژن جلالی انتخاب شد و در سال ۱۳۸۸ نامزد دریافت جایزه هانس کریستین آندرسن شد.

برچسب‌ها موسیقی ایرانی احمدرضا احمدی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: موسیقی ایرانی احمدرضا احمدی موسیقی ایرانی احمدرضا احمدی احمدرضا احمدی صدای شاعر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۷۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا خان‌محمدی در خصوص مأموریت‌ها و مسائل حوزه نوسازی مدارس گفت: جایگاه معلم، محلی است که در آن تدریس می‌کند. هر چقدر آن مدرسه مرتب‌تر و معماری خاص داشته باشد، جایگاه تعلیم و تربیت تقویت خواهد شد. بر این اعتقاد هستیم که جایی که در تابستان بانک‌ها از مدارس خنک‌تر، در زمستان از مدارس گرم‌تر و از لحاظ نظامات معماری، بانک‌ها بهترین ساختمان را داشته باشند و مدارس ضعیف‌ترین ساختمان را داشته باشند، آن تمدن؛ آن جریان، آن روستا، آن انقلاب و … رشد نمی‌کند. یکی از مهمترین مواردی که باید به گفتمان تبدیل شود، همین موضوع است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، افزود: هر چه بیشتر امکانات به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کند باعث می‌شود بقیه مسیرها بیشتر رشد کنند. اگر می‌خواهیم سوخت را کنترل و مملکت‌مان را با محیط‌زیست سازگار کنیم راه آن آموزش و پرورش است. راه همه موفقیت‌ها از کوچه پس‌کوچه‌های مدرسه می‌گذرد. مدرسه اما اگر از لحاظ کالبدی نامناسب باشد، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. این مطالبه از جنس اینکه بتوانیم فضاهای آموزشی را طبق آن چیزی که سند تحول تعیین کرده است، باید عمومیت پیدا کند، باید به یک جریان تبدیل شود.

خان‌محمدی با بیان اینکه حداقل ۱۵۰ مدرسه داریم که معماری‌های آن‌ها بی‌نظیر است، گفت: این‌ها اگر روایت شود سطح انتظارات مدیران هم بالا خواهد رفت. نباید تصور شود که مدرسه فقط یک چهاردیواری با چند کلاس یک‌شکل است.

وی با بیان اینکه ما مدارس را از دور دوم سفرهای آقای احمدی‌نژاد تا الان تکمیل می‌کنیم، گفت: مدارس آفتاب ۱۲ سال بلاتکلیف افتاده بود و اکنون در حال تکمیل شدن است. خیرین مهمترین ارکان در مدرسه‌سازی هستند. وقتی خیرین می‌آیند می‌گویند ما از مال خود و ارث خود برای مدرسه‌سازی می‌گذریم این یعنی اینکه‌ای مسئولان، رسانه‌ها و دولتی‌ها، مجلسی‌ها، مهمترین مساله در کشور مدرسه و مدرسه‌سازی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همگان از خنده و شادی دانش‌آموزان خوشحال می‌شوند، گفت: همچنین شأنیت و جایگاه مدرسه از نظر کالبد اهمیت دارد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس درباره تعداد مدارسی که قرار است امسال تحویل آموزش و پرورش شود، گفت: یکی از اتفاقات خوبی که در دولت سیزدهم وجود دارد، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است. رئیس‌جمهور هم در ابتدای امسال در دیدار کارگزاران این را تاکید کردند. پیش‌بینی ما این است از پروژه‌های فعال، ۲ هزار پروژه را با حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار کلاس درس را با حضور رئیس‌جمهور تحویل دانش‌آموزان عزیز بدهیم که شامل پروژه‌های آموزشی، پرورشی، ورزشی، تربیتی خواهد بود. این هدیه دولت به دانش‌آموزان خواهد بود.

کد خبر 6101141 علی قدمی

دیگر خبرها

  • ۵۷ درصد از اعتبارات مدرسه سازی در استان بوشهر از محل خیرین است
  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیازمند مقام سازی هستند
  • از حاشیه بیمارستانی خواننده پاپ تا انتشار آلبوم آقای شاعر!
  • لزوم مقاوم‌سازی ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری
  • بازارچه خیریه سازمان ملل به نفع کودکان جهان برگزار شد
  • دیدار با الفبای علم و مهربانی پس از ۲۵ سال
  • خیرین مدرسه‌ساز بزرگ‌منش و اثرگذار هستند