Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-09@04:14:37 GMT

اُنس گرفتن نوجوانان با شعر و ادب در مدرسه ادبیات

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۵۴۷۳۴

اُنس گرفتن نوجوانان با شعر و ادب در مدرسه ادبیات

به گزارش ایکنا از اصفهان، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی ـ ورزشی شهرداری اصفهان، الهه رضایی، مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی قلمستان سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری استان، اظهار کرد: نوجوانان با شرکت در مدرسه ادبیات هوش هیجانی خود را افزایش می‌دهند و با مهارت‌های زندگی آشنا می‌شوند تا در زندگی به کار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه چهار سال فعالیت در مرکز آفرینش‌های ادبی قلمستان و دو سال خدمت در کتابخانه نوجوان ثابت کرده است که چاپ آثار نوجوانان تا قبل از 18 سالگی آسیب زننده است، اظهار کرد: ما در مرکز افرینش‌های ادبی قلمستان به‌عنوان یکی از مراکز وابسته به سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان سعی کردیم تا مهارت‌های خواندن کتاب و نوشتن را به نوجوانان بیاموزیم و آثار آن‌ها را به جشنواره‌ها هدایت کنیم، اما از آنجایی که سن نوجوانی بسیار حساس است توصیه می‌شود والدین اصراری به چاپ اثر نوجوانان تا قبل از 18 سال نداشته باشند، زیرا تجربه ثابت کرده که آخرین اثر نوجوانان خواهد شد.

وی با اشاره به جلسات نقد نوجوانان در مدرسه ادبیات ابراز کرد: نوجوانان با شرکت در مدرسه ادبیات به‌طور غیرمستقیم و با روش‌های خلاق‌گونه با مهارت خواندن و نوشتن آشنا شدند. آن‌ها توانستند کتاب‌های خوب را انتخاب و مطالعه کنند و درباره آن‌ها گفت‌وگو کنند.

مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی قلمستان با بیان اینکه نوجوانان با هر کتابی که خواندند تجربه زیسته جدیدی را گذراندند، تصریح کرد: نوجوانان در مدرسه ادبیات با هر کتابی که خواندند از حالت تک بعدی بیرون آمدند. توانستند احساسات خود را بشناسند و با تقویت هوش هیجانی و آشنایی با مهارت‌های زندگی احساسات خود را کنترل کنند.

وی با اشاره به حماسه گردآفرید که توسط عده‌ای از نوجوانان در مراسم اختتامیه مدرسه ادبیات برگزار شد، بیان کرد: یکی از اقدامات مهم مدرسه ادبیات، برگزاری نمایش‌هایی بود که نوجوانان را با گنجینه غنی ادبیات کلاسیک آشنا کرد، آن‌ها با برگزاری نمایش به مفاهیم اخلاقی و فلسفی نهفته در آثار کلاسیک پی بردند و در فرآیندی به‌صورت غیرمستقیم ارزش‌ها و هنجارهای پسندیده در جامعه را درونی کردند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ادبیات مدرسه ادبیات اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۴۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور

مدیرکل حوزه ریاست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: ساخت ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مفیاس در برنامه هفتم توسعه دیده شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، شهریار خواجه‌صالحانی امروز در جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به احداث مدارس در دولت سیزدهم، اظهار داشت: در طول دولت سیزدهم، 31 هزار و 877 کلاس درس در کشور احداث شده است.

وی با اشاره به کمک 50 درصد از خیرین کشور و اعتبارات دولتی در احداث این تعداد درس در سطح کشور، عنوان کرد: در برنامه هفتم توسعه، قرار است 200 مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور به بهره‌برداری برسد.

مدیرکل حوزه ریاست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به تلاش دولت بر نهضت جهش مدرسه‌سازی، مطرح کرد: از مهمترین برنامه‌های سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، حمایت از خیرین و توجه به معماری ایرانی - اسلامی در ساخت مدارس است.

خواجه‌صالحانی ادامه داد: سند توسعه مدارس استان چهارمحال و بختیاری ضروری است که تدوین شود. همراهی همه دستگاه‌های اجرایی در ساخت و نگهداری مدارس در کنار آموزش و پرورش و نوسازی مدارس لازم است.

وی با اشاره به اینکه خیرین مدرسه‌ساز پیشران ایران قوی هستند، خاطرنشان کرد: باید در خصوص اینکه مدرسه به عنوان کانون پیشرفت و توسعه محله است توجه شود که یکی از برنامه‌های سازمان نوسازی است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • غزه؛ محور مقاومت در ادبیات فارسی
  • نگاه پلیس به دستگاه تعلیم و تربیت ستودنی است
  • احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور
  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • مهر وموم واحد‌های صنفی در خیابان قلمستان
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • کتب ترکی بیشتر معرفی شود/ به آثار نیما یوشیج و زرین کوب علاقه‌مندم
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند