Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > آموزش - ایران نوشت: هنوز چند هفته از آغاز سال تحصیل جدید نگذشته است که اجبار در پرداخت هزینه‌های مدرسه صدای والدین را درآورده است و خانواده‌ها همچنان به هزینه‌هایی که مدرسه‌ها به آنها تحمیل می‌کنند، اعتراض دارند.

برخی از خانواده‌ها در تماس با روزنامه ایران اعلام کردند که مدارس هزینه‌هایی را تحت عنوان خرید لباس فرم، کتاب‌های درسی، لوازم التحریر و سرویس مدرسه از دانش‌آموزان می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کنار این موضوع، مبالغی تحت عنوان فوق برنامه، خانواده‌ها را وادار به پرداخت شهریه‌های گزاف کرده است. برخی خانواده‌ها می‌گویند آنها برای کلاس چرتکه، استخر، موسیقی، کتابخوانی، کلاس روباتیک و شعر و شاعری مجبورند هزینه‌های بسیاری بپردازند.

حتی آن دسته از والدینی هم که تمایلی به این کلاس‌ها ندارند به اصرار فرزندانشان در این کلاس‌ها ثبت‌نام می‌کنند. گرچه وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که فوق برنامه‌ها اجباری نیست اما مدارس غیر دولتی خودشان را از این مورد استثنا می‌دانند. یکی از خوانندگان روزنامه ایران در تماس با ما اعلام کرد که پسرش کلاس هفتم است و در یک مدرسه غیر انتفاعی درس می‌خواند. او با تأکید بر اینکه
15 میلیون شهریه پرداخته است، می‌گوید: شهریه و برنامه‌های فوق برنامه این 15 میلیون تومان بوده است اما برای هزینه غذای روزانه 15 هزارتومان، برای لباس 450 هزار تومان و سرویس هم 2 میلیون تومان داده‌ایم. همان زمان که پسرم را ثبت‌نام کردم مدیر مدرسه قراردادی را با ما امضا کرد که اگر به این موارد موضوعی اضافه شود ما هزینه را از شما می‌گیریم.
وی تأکید می‌کند: کلاس استخر، آموزش زبان انگلیسی و فرانسوی، کلاس سرود و تماشای فیلم از جمله فوق برنامه‌هایی بود که برای پسرم در نظر گرفته‌اند. رفیعی مادر یک دانش‌آموز دختر کلاس اول است، او برای ثبت‌نام دخترش 8 میلیون و 700 هزار تومان شهریه داده است: «بیشتر شهریه دخترم برای فوق برنامه بود مثلاً دو سری کتاب به ما دادند تا یکسری آن در مدرسه باشد و یکسری دیگر در خانه تا کوله پشتی دانش‌آموزان سنگین نباشد اما در زمان ثبت‌نام برای لباس 200 هزار تومان، برای سیمی کردن دفتر و کتاب 30 هزار تومان از ما گرفتند. با این حال زمان ثبت‌نام اعلام کردند برای چرتکه، استخر و کتابخوانی هم مبالغی دریافت می‌شود.
امینی هم که پسرش کلاس ششم ابتدایی است و در مدرسه دولتی درس می‌خواند برای مشارکت در مدرسه 200 هزار تومان هزینه پرداخت کرده و حالا مدیر مدرسه برای فوق برنامه‌ها هزینه‌های دیگری را طلب کرده است: البته در این چند وقتی که مدرسه باز شده معلم پسرم اعلام کرد کلاس تیزهوشان برایتان می‌گذارم و نفری 700 هزارتومان می‌گیرم. البته 200 هزارتومان بابت پلی کپی، 100 هزارتومان بابت دفتر رابط مدرسه و خانه و 100 هزار تومان هم بابت کتاب و سیمی کردن آن از ما گرفتند.


17231

 

کلید واژه‌ها : مدارس غیردولتی - شهریه مدارس - وزارت آموزش و پرورش - مدرسه -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مدارس غیردولتی شهریه مدارس وزارت آموزش و پرورش مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۰۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر فتحی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خیران از اصلی‌ترین بازوهای توسعه زیرساخت‌های آموزشی در استان اصفهان هستند، اظهار کرد: در سال گذشته خیران ۹۸۰ میلیارد تومان برای ساخت مدرسه پراخت کردند.

وی با بیان اینکه با پرداخت این مبلغ بیش از نیمی از تعهد خیران در سال گذشته پرداخت شده است، تصریح کرد: باید توجه داشت که تعداد خیران مدرسه ساز استان اصفهان یک هزار و ۷۰۰ نفر است که در کنار ۱۰۰ نفر پرسنل اداره کل نوسازی و بهسازی مدارس استان بهره برداری از ۴۵۰ طرح آموزشی و پرورشی را در دستور کار دارند.

مدیرکل نوسازی و بهسازی مدارس استان اصفهان با اشاره به سهم بسیار خیران در ساخت مدارس استان اصفهان افزود: می‌توان گفت ۸۰ درصد از مدارس استان اصفهان به صورت مشارکت صد در صدی خیران ساخته شده است.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های این اداره کل در سال جاری نیز ابراز کرد: ۱۰۰ طرح آموزشی در قالب ۵۰۰ کلاس درس امسال تحویل آموزش و پرورش خواهد شد که بسیاری از این طرح‌ها در پروژه‌های مسکن مهر و مناطق پر جمعیت ساخته خواهد شد.

کد خبر 6098034

دیگر خبرها

  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • استانداردسازی ۱۱۰ مدرسه در چهارمحال و بختیاری
  • ۳۶۰ باب کلاس درس در چهارمحال و بختیاری در دست احداث است
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • لزوم مقاوم‌سازی ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ۱۱۸ کلاس درس تا مهرماه در کهگیلویه و بویراحمد آماده تحویل است
  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود